Говорящие головы
Про знахідку повідомила жінка, яка гуляла на території футбольного поля із собакою. Саме собака і знайшов пакет,
– розповіла речник обласного управління міліції Львівщини Світлана Добровольська.
Вона не уточнила чи це голова чоловіка, чи жінки. Пакет забрали експерти. Вони будуть з’ясовувати, кому належить голова і скільки часу вона лежить на вулиці.
Наразі обставини злочину не відомі. На місці події зараз працюють правоохоронці.
Уже месяц прошел с момента разлития подсолнечного масла. Не бидона, а цельной фуры. "А головы все падали и падали..." Но речь пойдет вовсе не о том бедолаге, которым сейчас занимаются эксперты.
Вот небольшая подборка комментариев, по поводу этого события.
Читайте без перевода. Без цензуры. Это тот самый местный колорит, похлеще "вышиванок".
Вот только у меня лично сомнения - по поводу наличия голов у самих комментаторов.
Вы все еще верите, что эти люди осознают происходящее?
Олег Дениалс
то блять всьо сепаратюги понаєхалі!
Женя Нагорний
Єбать і це у Львові...
Олексій Рудейко
Сука, ніколи не чув ні про що подібне, ні про забитого мєнта, ні про вбиту жінку, ні про знайдену окремо голову до того, як до Львова почало приїжджати це східняцьке бидло.
Андрій Проць
Олексій, не розпалюй ненависті! Були в нас у Львові різні речі! І наші львівські бандити нічим не кращі за східняків!
Олексій Рудейко
Андрій, так, було всяке, гаразд, може переборщив з фразою "ніколи не чув...", але не приходилось чути про такі речі раз в 3 дні. І не мінували нам по 10 будівель в лень.
Михайло Кіцак
мабуть то якийсь п...ж, якби це було правдою, тоб весь львів гудів а в першу чергу радіостанції, а так цілий день радіо включено і навіть ніхто не згадує
Евгений Мирошниченко
Олексій, дебіл погугли "львів убивство" за попередні роки. Село їбане.
Yaroslav Bidak
Кто, не отличает Львов от сортира, перевоспитан будет или, нахер депортирован, по другому не как!!!!!!!!!!!!!!!
Андрій Проць
Олексій, не роби передчасних висновків про те, хто це зробив. Доречі, приблизно такої ж думки про українців в Європі. Нас вважають злодіями, брехунами, вбивцями, повіями. Тому і не хочуть пускати в ЄС без віз. Але ти ж сам знаєш, що не всі ми такі.
Евгений Мирошниченко
Андрій, яке нахер культурне місто. Сморід, бруд, паркуютсья всі як хочуть, бикують. Все розвалюється, львів не краще місто за інші українські.
Олексій Рудейко
Евгений, ти не адекватний? Хоча чого питати, по другому коментарі видно, що не адекватний.
Андрій Рожило
"Собака бывает кусачей, только от жизни собачей"
?
Не слід опускатися до рівня "східняцького бидла" і тиражувати ненавість.
Краще власним прикладом покажіть, що жити можна по-інакшому
Антон Курбан
Адміни ви вважаєте, що доречно в соц. мережах постити кожну другу крим. справу? Я впервнений так події є постійно, але не варто це все оприлюднювати і піднімати додаткову пвніку в суспільстві, якої і так хватає за останній рік.
Андрій Рожило
Підтримую Антона. Наші думки і намір породжуть реальність! Більше позитивних новин!
Олексій Рудейко
Андрій, але визнай, що після початку міграції із зони АТО до Львова і на захід взагалі, таких випадків побільшало.
Антон Мельников
скажіть будь ласка, де можна дізнатись про конкретне поховання на Янівському кладовищі? якщо відомі тільки ініціали людини
Павло Черногорець
Андрій, "очищати місто від них" ..заінтригував))??
Мирослав Набоченко
в мене на тому полі фізкультура була, коли я в коледжі ще вчився )
Bohdan Svyrydov
Шановні, порада - не пускайте до себе східне бидло! Воно не порозумнішає, а вам тільки з добром ножа у спину, я як сам народжений там, і живу поки що у Запоріжжі, сміливо скажу що від наших бидлюків таке очікувати норма, сам не раз знаходив трупів, ще коли у Луганську жив, 2х знайшов, у Запоріжжі 3...... Це схід і народ тут переповнений бидло пролєтаріатом, виховання і поваги ноль! Женіть від себе те лайно, женіть!
Сергей Зондер
голова російськомовного вагітного ветерана младенца... полюбому
Віталій Щербанюк
Почався піст. Якщо хочете вживати спиртне, щоб ніхто не бачив - беріть приклад в московського агента компанії "Дуоком": церква навпроти гуртового ринку "Шувар". Там вас пригостять і коньячком, і на арфі зіграють.
Duda Man
Жесть.
Діма Романюк
Жесть, тільки вчора там йшов пізньо вночі крізь студ. парк, бррр
Just Be
Це повний ппц, але хвилинка чорного жарту: голова-сепаратистка захотіла бути окремо.
Андрій Проць
Олексій, зараз бандитам значно легше дістати зброю. Багато зеків повтікало під час війни з тюрем. Кордону як такого нема. Звичайно, що під маскою біженця може прийхати сюди любий гастролер. Так завжди під час війни було. А ти уяви, що відбувається в зоні конфлікту...
Вікторія Кутиляк
ФАК Ю!ШО ЗА!?
Святослав Сенюра
Ти шо немали чим копати
Blacki Dove
Ну, у Львові стався черговий злочин, обставини трохи дивні, далі, що?
Остап Федик
колись сміявся з москаликів чи східняків, які кричали шо "бандьори плахіє, ані ва всьом вінавати, фашисти", тепер бачу шо в нас такі самі люди, і головне, шо ніхто нічого толком взагалі не знає шо сталося, але треба обов’язково написати шо то біженці, логіка заєбісь карочє ??
Саня Антонов
Будь-ласка, не порівнюйте Львів'ян та Східняків!
Так, звісно, виродки і тварі є і там і там.
17 років прожив у Дебальцевому, і майже 3 у Львові... ви порівнюєте Небо і Землю.
Саша Гудко
Діма, а я живу напроти того стадіону, і кожен день там ходжу.
Гануся Бенько
що з тим Львовом робиться,це вже не перше вбивство за цей місяць
Руслан Ферко
Гануся, Ну так недавно вбили місіціонера на Сихові ...Щось тут не чисто ....... ?? ?? ??
Гануся Бенько
Руслан, я знаю,тому і кажу,прикро що люди спокійно жити не можуть
Andriy Marunchak
Гануся, ласкаво просимо біженців з донбасу
Гануся Бенько
Andriy, думаєш вони??
до майдану в нас теж таке траплялося,але набагато рідше,а зараз вже просто ужас,відрізані голови це вже занадто
Руслан Ферко
Гануся, невже та херння з Донбасу добралась суди ....
Andriy Marunchak
Гануся, так і я про це ж, набагато частіше почали ставатися подібні ЧП.
Гануся Бенько
Руслан, надіюся,що ні,наше місто було одне з безпечних місць,а тепер чесно я боюсь кудись виходити
Гануся Бенько
Andriy, таких людей треба наказувати((
Ярік Лящук
Anton, створиш свою спільноту, роби як ти вважаєш. А наразі або читай, або відписуйся.
Антон Курбан
Ярік, або буду робити, що вважаю за потрібне і не тобі мені вказувати.
Ярік Лящук
Anton, саме те робимо ми тут, що хочемо.
Маріанна Баластра
Так Люблю Той Львів, шо бракує ми слів.
Антон Курбан
Ярік, от тільки існують деякі моральні принципи і норми, як наприклад не треба розвішувати оголошення про відрізані голови на кожному стовбі, дитячих садках, кафешках і тп.
Ярік Лящук
Anton, Напиши це редакторам захід.нет, або керуй своїми "принципами" на своїй сторінці, повторюся.
Антон Курбан
Ярік, ти взагалі бачиш різницю між керуванням, порадою, висловленням своєї думки?
Ярік Лящук
Anton, вимушений тебе розчарувати, але сторінкою керують люди, які постять те, що вважають за потрібне і "не тобі мені вказувати" (Антон). Є вихід — відписатись. ? записи подібного роду будуть тут і надалі, якщо буде подібна новина.
Антон Курбан
Ярік, добре... Право адміна, хай діти читають про гори трупів, відрізані частини тіла, ґвалтування і тп. Просто інколи перед тим, як щось робити, варто подумати про наслідки.
Ярік Лящук
Anton, повторюватись не буду.
Денис Шишкин
ХЗ, всі так дивуються, ніби не жили у 90-ті у Львові. Тим більше біля гуртожитків "Палітєха" там постійно щось траплялося, то когось з вікна викинуть, то ще когось підріжуть... у Львові і не таке було
Микита Клепарівський
Наприклад, в Санкт-Петербурзі на початку 90-их років мешкав шизофренік Ільшат Кузіков - він так саме відрізав голови - і незважаючи на три однакових випадки гвалт не підіймали. Тихо приїжджала опєргрупа, кістки і голову забирали у морг - і все.
Але яким нахабним повинен бути злочинець, щоб залишати її на спортивному майданчику.
Райнік Да-Вільг
Денис, так це в 90-х трупи по парках валялись. А до всієї цієї фігні з біженцями і війною, Львів був одним з найспокійніших міст в Україні.
Денис Шишкин
Райнік, ну так правильно, зара прийшли 90-ті, такі часи зара:(
Петро Петрів
Михайло, то правда... сьогодні в 15:00 (приблизно) йшов через той майданчик... мусарні було штук 20 і ТБ було
Andriy Marunchak
Гануся, на жаль таких людей занадто багато(
Олександра Чура
Андрій, не всі європейці так думають, хоча ставлення могло бути кращим.
Гануся Бенько
Andriy, це печально,що вони взагалi iснують(
Andriy Marunchak
Гануся, на жаль вони були є і завжди будуть
Оксана Ксюшко
ми навіть і уявити не можемо, хто серед нас тут ходить. А ще на сході повипускали з зони. Так що неприєна ситуація
Ірина Цибух
Рубаємо данєцкіх і сєпарів :*
Програма Садового- "Львів - безпечне місто"
Julia Klyarenbach
Евгений, оу притормози,Львів одне з найгарніших міст Європи)
Влад Кушнір
Надіюсь,що це голова якогось терориста з ДНР чи ЛНР
Василь Макар
тепер людей які люблять Львів стало на одну менше
Євген Ковалець
Андрій, люди мають право знати
Роман Ніколаєв
А я там на фызкультуру ъжджу
Casual Lviv
колись приват банк давав 10к за сеператиста, якшо голова сеператиста то цій пані фартануло))
заспокійтеся ви з європою, східняками і 90ми
в європі все так само, а то й гірше, просто новини там показують позитивні і люди мислять позитивно, бо нічого поганого ніби не відбувається
східняки то така штука...
http://vk.com/lviv1256
Новостной сайт E-News.su | E-News.pro. Используя материалы, размещайте обратную ссылку.
Оказать финансовую помощь сайту E-News.su | E-News.pro
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter (не выделяйте 1 знак)